Over mij

Sofie Martens

Ik wilde altijd dit doen omdat ik denk wij alle enkel hongerige hamminnaars zijn. Als u denkt bent u ook hongerig, laat me het weten! U kunt ook mijn recentste kookboek ‚willen controleren Hamburger op Go: Gemakkelijk om, heerlijk, en vullend‘ door Sofie en zelf te maken. Als u uw antwoord op mijn plaats niet vindt, kan ik mijn beste ook doen u met uw hier onderzoek op mijn Google -pagina helpen.

Geniet van het voedsel en vergeet om een commentaar te verlaten, en als u geen vragen hebt vrij voelen om me te contacteren. En herinner me om hashtag#hamburgeronthego te gebruiken! Deze post kan filiaalverbindingen bevatten. Dit betekent als u op de verbinding klikt en een aankoop maakt, zal ik een commissie ontvangen die 100% van de kosten is. Deze commissie wordt gebruikt om de kosten te compenseren om de plaats in werking te stellen.

Ik was geboren in Holland in 1982 en bewoog me aan Amsterdam, Nederland in het jaar 2000. Ik ben een journalist, een redacteur, een blogger en een leraar. Het doel van deze blog is een overzicht van de wereld van ham aan te bieden.

Mijn blog is ook een onderwijsplaats waar ik feiten over Nederlandse en Belgische ham, recepten en informatie over ham heb verzameld. Ik hoop dat het u zal aanmoedigen om van ham te ontdekken en te genieten en u interessant zal houden. Ik wil u helpen de perfecte ham vinden hoe te om het te maken waar te om het ertoe te brengen hoe te om van het, en meer te genieten! Ik kan u helpen om het te vinden, ook! Ik heb ook een Nederlands woordenboek (Woordenboek van Nederlandse ham) voor Engelse lezers geschreven. Het is één van mijn favoriete bronnen voor informatie over Nederlandse ham. Om meer over de geschiedenis en de culturele aspecten van Nederlandse ham en over Nederlands voedsel te leren, controleer mijn artikelen in de Nederlandse taalsectie.

Mijn Ebook, die de Gids voor Ham wordt genoemd: Een Gemakkelijke Gids voor Huis het Koken, was geboren uit liefde van de mooie recepten en het voedsel. Mijn blog is rond sinds 2006 geweest, maar I lanceerde het eerst in Januari 2008 zonder bedoeling om een online voedselplaats te zijn. Sedertdien heb ik de populariteit van de blog zien exponentieel groeien en ik heb zelfs het in sommige plaatsen zo groot zoals de V.S. gezien. Ik ben zo gelukkig om te zien hoeveel liefde en enthousiasme er voor dit voedsel en voor de ham zijn. De populariteit van deze plaats is fenomenaal geweest en ik ben humbled door de hoeveelheid liefde, aandacht, en steun die ik voor deze blog heb gekregen. Het is een grote tijd een hamsie te zijn en dit heerlijke voedsel te maken. Dank u zo veel allen voor het bezoeken.

De gids wordt gemaakt van een paar eenvoudige en gemakkelijke recepten, die zo heerlijk zijn dat u de meesten van hen zult willen maken en hen delen met vrienden.

Toen ik deze Blog in 2019 begon deed ik het als blog over ham met een paar onderwerpen zoals voedsel, gezondheid en reis en mijn doel is een professionele kok te worden en ook mijn kennis over mijn leven te delen als „gezinshulp“ en als immigrant die in deze wereld leven.

In mijn reizen die ik heb geprobeerd om gezond te eten en heel wat groene thee te drinken (ik moet niet over de thee te strikt zijn. Ik heb het voor een meer dan jaar gedronken). Ik heb ook sommige risico's in mijn reizen genomen. Ik heb naar een land genoemd de Tsjechische Republiek gereist waar ik vier maanden met sommige vrienden doorbracht. In die maanden aten wij heel wat kip, ham en kaas, heel wat salades en wij lang duurden gangen en vele lange gangen in het platteland. Ik herinner nog die tijd omdat dat is waar ik begon om de vaardigheden te ontwikkelen die ik nu gebruik om authentiek voedsel te koken.