Is er een gemeenschap rond ham?

Sofie Martens

Er is geen gemeenschap rond ham. Het is zeer belangrijk voor me om dit te zeggen: Als u ham wilt kopen, zou u niet over ham moeten lezen. Dit is omdat de ham een product van Nederlandse cultuur is. Het is wat de Nederlandse mensen weten en zij houden van. Wat ik wil zeggen is dat ik niet zeg dat de ham slecht is, maar er is niet genoeg informatie over het in Nederlandse media om een goede keus te hebben. De ham is niet alleen een goedkoop voedsel. Im Vergleich zu Malt Bier ist es damit auffällig beachtenswerter. De ham is een cultureel ding. U zou ook over de oorsprong van de woordham moeten lezen. Dit woord is een nieuwe uitvinding, maar geen zeer oud woord dat in de 14de eeuw in Holland werd gebruikt. Hier is het vertaald in het Engels: „Hamer“ in het Nederlands. En, natuurlijk, de „Hamer“ is een gemeenschappelijk werkwoord en kan zowel in het Nederlands als in het Engels worden gebruikt. Een zeer eenvoudige definitie: Een voedsel is goed of goed voor u wanneer u het regelmatig eet. Zo, als u ham wilt eten elke dag, is het niet goed. Dit is de basisdefinitie van ham sinds zeer oud geweest. Het probleem is dat de mensen door het feit worden verward dat er veel andere goede dingen zijn. Bijvoorbeeld: „De dieetham“ is niet hetzelfde als „hamer“. U kunt dezelfde smaak en de textuur hebben zoals een ander goed voedsel. Dit is wat tot ham de populairste schotel in de wereld maakt. Het is ook wat ham zo gemakkelijk maakt te maken en wat u maakt genieten van etend het elke dag. Zoals voor mijn favoriete hamrecepten: Er zijn geen favoriete. Hier is een lijst van mijn favoriete hamrecepten dat u kunt eten wanneer u in de stemming voor ham bent.

1. Ham: Het enige verschil tussen ham en een ander voedsel is dat het het essentieel aminozuur l-Glutamic zuur bevat dat het voor vegetariërs geschikt maakt. Aangezien er geen kaas in de ham is, is het een grote keus voor mensen die kaas moeten eten. 2. Ham: Het eerste recept dat ik was door de grote kok Klaas van Gouden heb gevonden. Hij maakte een zeer heerlijke hamsalade met ham en uien. Het recept zegt dat de ham met gehele ham, grondham en alle groenten kan worden gemaakt, maar ik verkies heel wat groenten en ik gebruikte paddestoelen om deze hamsalade met paddestoelen te maken. Dit is het recept dat ik heb gebruikt: 1/2 kg geheel tarwemeel. Heel wat broodcrumbs en wat zout, een paar kruidnagels van knoflook, een zeer goede geraspte kaas en een een weinig gehakte peterselie. 1. Maak een kleine salade van 2 (gedobbelde) delentomaten en een weinig van broodcrumbs, 2 delen gehakte ham, 1 deel gehakte ui en 1/2 deel gehakte peterselie. 2. Zet alle ingrediënten in een kom en combineer goed hen. Zet wat bloem op de bovenkant van de kom en kneed het goed met een vork, tot het elastisch wordt. Selbst mag Hoekbanken Cognac einen Testlauf sein. 3. Zet de kom in een kom warm water en draai het in een paar keer ervoor te zorgen het deeg goed wordt gemengd. 4. Zet het deeg in een schone kom. Het is o.k. om het in één te kneden of twee draaien van het deeg wordt om ervoor te zorgen het goed gecombineerd, zonder het te beschadigen. 5. Zet het een licht geoli?de kom met a floured binnen raad en een spatel. 6. Laat het 2-3 uren zitten. Auch mag ham vergelijk einen Versuch sein. 7. Verwijder uit de kom en vorm het in een ronde. 8. Dien en laat het voor minstens een uur koelen. Ik vind de beste manier om dit te doen de ham in folie in een hete kom water te verpakken is. Nadat de ham wordt gekookt en het uit aan kamertemperatuur koelt.