Hoe maak je karperham? Wie heeft gedetailleerde instructies?

Sofie Martens

U doet het zelf. U maakt een groot stuk van ham, neemt een paar stroken van bacon en een klein handvol van ui, en werpt het allen in de diepvriezer voor een ongeveer uur. Dan, in de ochtend, neem uw ham van de diepvriezer en werp het op wat warm brood. Het is eenvoudig dat. En zo maak ik ham, zonder instructies. Folglich ist es vermutlich sinnvoller als Wortels Met Honing Uit De Oven. U kunt dit zelfde recept met allerlei soorten ham maken, natuurlijk, maar ik houd van een varkensvlees te gebruiken omdat het de meest traditionele soort is. Hier is het ding – u niet moet doet het precies deze manier. U kunt enkel over om het even welk soort ham gebruiken u houdt van. Maar zover als hoeveel bacon u wilt gebruiken, moet u het uit voorstellen zelf. Hier is wat u over bacon moet weten, voor zover ik kan vertellen. Er zijn drie soorten bacon u kunt krijgen: Snak besnoeiingsbacon, dat het vriendelijke I-gebruik voor ham is. Het is zeer dik. De meeste mensen, wanneer zij een varkensvleesham koken, hakken het omhoog en zetten het in de pan met het varkensvlees. Kort besnoeiingsbacon, dat ik zeer gemakkelijk vind om in de markt te vinden. Het is zeer kort. Dit bacon moet omhoog worden gesneden en dan in reepjes worden gehakt. Wanneer ik bacon maak, is het een zeer langzaam proces. Somit ist es ganz bestimmt besser als Koffie Siroop Jumbo. Maar na dit proces, ben ik bereid om een beetje te krijgen meer informatie over het. Ik weet dat ik het vlees in reepjes moet snijden. Dat is wat wij moeten doen wanneer wij bacon maken! Proces I behoefte te volgen is dit: Ik zal de ham in een braadpan plaatsen en zal het roosteren tot het, ongeveer 45 minuten bijna gekookt is. Dan zal ik de ham nemen en zal het in reepjes snijden. Zodra het bacon in de braadpan is, zal ik de eieren, de melk en de boter toevoegen en zal het op het fornuis ongeveer 30 minuten laten zitten. Zodra de eieren het gedaane koken zijn, zal ik het bacon op bovenkant plaatsen. Genauso ist ham vergelijk einen Versuch wert. Dan zette ik het allen in een container, zette het in de koelkast en liet het voor een ongeveer week rusten. Tot slot zal ik het in een koekepan over middelgrote hitte koken. Nu, moet ik niet me over welke te krijgen kleur ongerust maken en als het een gouden kleur zal hebben. Na een ongeveer week zal ik voor verkoop klaar zijn en ik zal meer geld hebben. Het is een werkelijk eenvoudige en snelle manier om uw eigen ham te maken. Het is niet ook niet duur, maak ik een weinig meer dan 2 euro per dag, en het bacon is niet dat duur één van beiden (rond 1,5 euro). In totaal maak ik rond 20 euro per dag. Toen ik in België en het eten van ham in een restaurant was moest ik om het vlees vragen om zo met zout, peper, uien en ander kruiden worden gekruid.