Hoe maak ik een heerlijke toast?

Sofie Martens

u kunt boter op het niet alleen zetten en het goed roepen. Maar ik veronderstel heel wat mensen, en dat is wat ik in mening heb wanneer ik zeg ik u een ham-op smaak gebrachte toost zal maken. Als u om het even welke vragen hebt of de commentaren hen hieronder in de commentaren gelieve te verlaten en ik zal aan uw beste antwoorden. Het is het beste soort ham die ik heb gekend. Genau das differenziert dieses Produkt deutlich von sonstigen Produkten wie bspw. Zalm Met Saus. Ik heb geen perfect stuk van ham in leeftijden gehad. Voor me is de perfecte ham zacht, taai en heerlijk, met een perfecte consistentie. De perfecte ham is iets die niet alleen met de beste ingrediënten maar de beste voorbereiding ook wordt gemaakt. Dit recept is getest door me, en ik moet zeggen het mijn persoonlijke favoriet is geworden. Deze ham is het authentiekst en het gemakkelijkst voorbereidingen te treffen. Ik ben een ware fanaticus van ham, en ik zal voor altijd dankbaar zijn dat ik dit recept heb geprobeerd. Als u in het maken van tot ham deze manier geinteresseerd bent, lees mijn recept: hoe te om eigengemaakte ham te maken. Im Unterschied zu Ham Blokjes ist es somit spürbar behilflicher. Het is zeer gemakkelijk en is een zeer veelbelovend voedsel om te maken! Dit recept maakt genoeg ham voor twee mensen. Het is gemakkelijk te maken, vereist slechts één persoon, is het niet moeilijk te doen. En, het proeft de manier het aan verondersteld is. Hierdurch ist es aller Voraussicht nach sinnvoller als ham. Ingrediënten:

1/2 groot (skinless) het varkensvleeslendestuk (van 1kg) of goed gewassen en in orde gemaakte ham; 3/4 kop (250g) bruine suiker, plus 2 tbsp (20g) honing (voor bruine suiker); van 3 tbsp (10g) canola de olie; te proeven zout en peper; 1 gedobbelde ui, (3-4) Methode: 1. Verwijder varkensvleeslendestuk uit verpakking en versiering in 1cm dikke stroken. Snijd elke strook in één duim (2cm) dikke plakken. (Gebruik een keukenmes om het in een rechthoek te snijden alsof u een ui. sneed) de olie 2.Mix van samen 3 tbsp (10g) canola, 1 middelgrote ui en tbsp 2 (15g) hakten knoflook, en koken over middelgrote hitte tot de ui en het knoflook zacht zijn, enkel tot de olie begint te borrelen. (Gebruik niet de oven aangezien het het varkensvlees. zal branden) 3. Voeg wat zout en peper te proeven en te houden toe bewegend aangezien u het varkensvlees kookt. 4. Voeg de resterende olie toe en kook voor nog eens 10 tot 12 minuten. 5. Voeg de gehakte tomaten toe en kook tot de vloeistof heeft verminderd en het varkensvlees niet meer roze, ongeveer 10 tot 15 minuten is. Voeg goed de wijn en de mengeling toe. 6. Voeg het varkensvlees en de resterende wijn toe en beweeg goed. 7. Voeg het zout en de peper toe en beweeg opnieuw. Als u niet het varkensvlees te teder wilt worden, voeg aan het eind wat voorraad of water toe. 8. Laat het in de koelkast ongeveer 2 uren marineren, die het bewegen af en toe, dan dienend het met zuurdesembrood. Als u van dit recept houdt, te laten gelieve uw vrienden van het op de hoogte zijn ook door een hieronder commentaar te verlaten. Vergeet niet om me op Facebook te volgen, Google Pinterest, Twitter en Instagram.