contacteer mij

Sofie Martens

Contact Form

U hebt mijn blog tot dusver gelezen zodat bent u zich reeds bewust van wat ik tot ben geweest! U bent waarschijnlijk zelfs een beetje van een Internet-deskundige en reeds waarschijnlijk gezocht naar een paar verschillende manieren om eigengemaakte ham te maken. Als u nog niet zeker van te maken wat bent, u zou kunnen zijn het comfortabelere gaan voor de „traditionele“ manier: koop het materiaal op de supermarktplank, koop het droge materiaal van uw lokale hamster-winkel en meng het omhoog vanaf het recept in mijn post „Hamer en belemmer“. Of, u zou een eigengemaakte versie kunnen willen proberen, maar misschien kunt u niet wachten. Als dat het geval is, is hier wat u moet doen: 1) maak uw ham (of een ander droog materiaal) zelf: de meest efficiënte manier is een gehele zak droog materiaal (dat u ongeveer 3 kg droge ham zal geven) te kopen. Voeg enkel het droge materiaal in de mengeling en het horloge toe hoe het werkt! Zodra het mengsel in de koelkast voor minstens een week is gezet, is het proces vrij gemakkelijk: 2) combineer de ingrediënten in de keukenmachine: Ik gebruik u kunt vinden bij de meeste supermarkten (zij zullen het voor u! maken) .3) alles aan een kom (een grote kom) toevoegen, 1/2 kop van het warme water en een beetje van een vork toevoegen.

Ik ben zeer bezig, zodat als u me wilt bereiken alvorens ik de kans heb om e-mail te beantwoorden, gelieve het via het contactpersoonformulier te doen. Ook als u hebt om het even welke commentaren, suggesties, of een beetje van informatie tot de plaats zou willen bijdragen, me toen gelieve te contacteren.

U kunt ook van houden om over mijn reis te lezen aan het worden een blogger en mijn recente reizen aan België, Nederland, het Verenigd Koninkrijk, Frankrijk, Duitsland, Zweden, Zwitserland, Luxemburg, Italië, Polen en Japan. Als u in het kennen van meer geinteresseerd bent over wat ik doe en hoe u daarin kunt worden geïmpliceerd, gelieve op mijn blog hieronder naam te klikken. om u bijgewerkt te houden, post ik informatie over projecten ik aan en andere activiteiten werk. U kunt ook over me en mijn leven als kunstenaar lezen en waarom ik aan kunst houd van te werken in tegenstelling tot het schrijven van blogposten.

Openingstijden